En av de landets beste og mestvinnende fotballag, Trondheims Ørn, kan skryte av at de endelig er funnet en sportslig leder. Posisjonen blir inntatt av Tarjei Smågesjø, som samtidig skal fortsette med jobben som medtrener i Ranheim.

Det er nemlig at klubbmedlemmene ville få klubben på et helt annet, mer profesjonelt nivå. Et nytt tribuneanlegg ble åpnet og det skal muliggjøre mange nye klubbaktiviteter. I alle fall trengte klubben forsterkning. Det ble absolutt nødvendig å påta seg hovedansvar for klubbens satsing ved å lage og gjennomføre en ny sportsplan, og få alle aktiviteter kartlagt. Den fikk de i form av Tarjei Smågesjø. Som de synes å være veldig fornøyde med. Det er nemlig at klubben har hatt noen vanskeligheter med å komme seg igjen på fotballtoppen. Målet var å finne en lokal lagspiller med så mye erfaring både innenfor lagarbeid, fotball og ledelse, som også er en del av det brede nettverket innenfor fotball. Arbeidsoppgaver var flerartede og krevde en pålitelig person som kan drive med alle lag, fra rekruttaktiviteter til selve A-laget, ha ansvar for lagets budsjett, samarbeid med andre fotballklubber i Norge og sportslige utvalgs ledelse og utvikling.

Selv om det tok litt tid før klubben fant seg en passende sportslig leder,var de til slutt tilfreds med utvalget. I Trondheims-Ørn virker man ganske sikker på at det er nettopp Tarjei som er den beste mannen for å få det alt på plass, fordi han er motivert og har allerede fått seg innpå klubbens ventende arbeidsoppgaver. Erfaringene hans fra Norges Fotballforbund skal sikkert være til nytte, mener de. Det er også ikke så verst med hans store erfaring som landslagstrener, toppserietrener og kretslagstrener. I pressemeldingen sa Slettestøl at det var hastverk med å få Trondheims-Ørn på sin forrige plass. Det forventes godt samarbeid mellom klubbens viktigste menn for at det skulle kunne utføres. Smågesjø skal ha gode og sterke forbindelser med klubbens hovedtrener, Thomas Dahle, og den berømte toppspillerutvikleren, Mads Pettersen. I alle fall er et tilstrekkelig samarbeid mellom klubbens styremedlemmer det absolutt nødvendigste, for det er dens langt forventede tilbakekomst på Norgestopp som er hovedmålet.

Mer om dette kan man lese på klubbens offisielle nettside.