Fotball er uten tvil den aller mest populære idretten i verden, det er omtrent halvparten av verdens befolkning som ser på seg selv som fotballfans. Da er det ikke rart at det finnes en mengde fotballspill på mobil, og da tenker vi bare på vanlige mobilspill. I tillegg finnes et gigantisk utvalg av forskjellige strømmetjenester og apper for pengespill, det er mulig å spille odds på fotball via en rekke forskjellige apper. Denne gangen ser vi bort i fra strømming og pengespill, men det går fint å bruke en Mobilautomaten Bonuskode hvis man vil bruke litt tid på slike spill mellom øktene med fotball.

Topp 10 – fra de store lisensene til litt mer kuriøse valg

Legg merke til at utvalget av tilgjengelige spill kan forandre seg raskt, det samme gjelder for tilgjengelighet på henholdsvis iOS og Android.

 1. FIFA Soccer
  Det finnes selvfølgelig et FIFA-spill på mobil, der det er mulig å velge mellom et gigantisk utvalg av spillere. Det er mulig å lage egne ligaer, spille ekstremt raske kamper og mye mer.
 2. Football Strike – Multiplayer Soccer
  Som navnet tilsier er dette et multiplayer-spill, og hva kan være bedre enn å slå kompisene i en intensiv fotballkamp på mobil?
 3. Dream League Soccer
  Med Dream League Soccer beveger vi oss litt mer over i simulator-kategorien, med en rekke tilpasningsmuligheter. Du kan gjøre alt fra å tilpasse logoen til å delta i en rekke turneringer.
 4. Score! Hero
  Dette spillet har uten tvil fokus på å score mål, og det kan by på spinnville 700 forskjellige nivåer å mestre.
 5. Real Football
  Dette fotballspillet tar høyde for en rekke forskjellige aspekter fra fotballens verden, og er å regne som en simulator. Her kan du for eksempel passe på alt fra stadion til lagets lege.
 6. Soccer Stars
  En litt mer fantasifull variant, som samtidig tilbyr flerspiller og mulighet til å spille offline. Dessuten selvfølgelig integrasjon med sosiale medier.
 7. Flick Shoot
  Fokus er, som navnet tilsier, på raske skudd og mål. Med fantastisk grafikk og animasjoner vil du føle deg som en skikkelig angrepsspiller.
 8. Winner Soccer Evo Elite
  Her er fokus også på selve spillet, Winner Soccer Evo Elite kan by på fantastisk grafikk og flotte animasjoner.
 9. Ultimate Soccer – Football
  Enda et alternativ for deg som vil kunne velge mellom både ligaspill, verdenscup eller vennskapsmatch. Over 1.000 spillere å velge mellom.
 10. World Soccer League
  Dette spillet kan by på over 2.000 spillere og til sammen 60 landslag å velge mellom. Det burde være nok for de aller fleste?

Plassering 11 til 20 – det finnes mange spill…

Det finnes helt enkelt for mange spill for at man skal kunne se på alle i detalj, men her følger plassering 11 til 20:

 1. Mobile Soccer League
 2. Soccer Hero – RPG Football Manager
 3. 11×11: Soccer Club Manager
 4. Head Soccer LaLiga
 5. BIG WIN Soccer
 6. Masha and the Bear: Football Games for kids
 7. Table Football, Soccer 3D
 8. Futsal Football 2
 9. Stickman Soccer
 10. Mobile Kick

Legg spesielt merke til de litt morsomme alternative over, med futsal, bordspill og et eget barnespill – det finnes virkelig et fotballspill som passer for alle.