Fotballelskere vet at man aldri kan få altfor mye av fotball. Faktisk er det svært mange som først ser på en kamp, og etterpå spiller dataspill med fotballtema på sine PCer eller spillkonsoller som Xbox eller lignende. Etterpå er det ikke til overs å kanskje se en fotballkamp til. Takket være internettbasert tipping og nettbaserte spilleautomater er det flere muligheter i vente – en av dem er nettbaserte spilleautomater med fotballtema.  Hvis du har lyst til å prøve deg på online videospilleautomater, kan du sjekke ut noen av bonussider med lukrative bonuskoder og generøse velkomstspin, som for eksempel videoslots bonus. Idrett er en gjennomgående og en av de mest populære motiver hos norske videospillutviklere – en lang rekke videospillautomater med billøp, boksing eller vinteridretter som tema vitner til akkurat det. Uansett utgjør fotballbaserte automater den største andelen av dem. Men det beste kommer snart – samtidig som millioner mennesker på kloden ser fotballkamper sittende foran TV-en kan du vinne store gevinster mens du spinner hjulene på en spilleautomat med fotball som tema. Gøy, ikke sant?

Når du spiller på en automat, kan du gjøre utallige ting. Du kan delta aktivt i seieren til ditt favorittlag, eller kan du bli spisser som skal skåre avgjørende mål for laget sitt på Verdenscup. Du kan også bli fotballtrener, slik at du kan lede laget fram til seieren. Dessuten må du ikke bruke flere år på å bli flink, for alle spilleautomater med fotball som tema kan spilles veldig lett og du finner sikkert en måte å takle dem på – selv om du kanskje bare er en nybegynner i vår videospillverden. Spilldesignen er tydelig og oversiktlig – det er en fotballbane i bakgrunnen, spillere, baller og lyder av stormende applaus hver gang noen skårer mål.

De frie Brondby Automaten 1964 slots er skapt for å falle i smak til danske gamblere men det er også mulig å spille for ekte penger, og gjøre det helt gratis også på engelsk. Kanskje blir ikke alle gambler som ikke følger med på dansk fotball fullstendig begeistret for denne spilleautomaten med en slik fotballtema, men det forringer ikke det faktum at spillet tilbyr en helt utrolig jackpot – en som faktisk kan komme opp til 600 x av det du vedder og til og med gi deg dobbel seier. Dette spilleautomatet ikke er som mesteparten av de som finnes på nettet og spilles online. Det er fordi det er flere måter man kan vinne på, for automaten fungerer ved hjelp av hele 5 hjul og 178 sammenkoblede gevinstlinjer.

Et annet eksempel på et god spilleautomat er Fotball Star av Microgaming. Det ble utviklet og satt i verden før FIFA 2014 Verdenscup, men det er fortsatt like populær som den dagen man først kom i kontakt med det. Du kan få føle deg som en av verdens fotballstjerner mens hjulene spinner.