Det ser ut som om bokmakere har en del meninger angående FIFA Verdenscup 2018. Tommelfingerregelen er at man stort sett vet hvilke fotballag som skal være mest utfordrende, men at det kan forekomme noen overraskelser. Hvis du ikke er en stor tilhenger av overraskelser, spill trygt ved å bruke bonuskoder på Frank & Fred. 2018 Verdenscup er godt i gang, og tilbyr mulighet for å se noen av verdens mest respektable fotballspillerne spille.

Bokmakere hevder at det blir vanskelig å forutsi hvem som går av med seieren, ettersom det faktisk er hele 32 lag som kjemper om den. Det som utgjør forskjell på ulike lag er hvor bra personellet er, som klart nok – kan påvirke spillernes prestasjoner og fysiske evner.

I denne artikkelen skal vi gå fort over hvem som blir antatt for å kunne bli Verdenscups nye mester, hvem som kan komme med overraskelser, og hvem som mest sannsynlig ikke kan forårsake endringer i maktforholdet i fotball.

En av de favorittene er Brasils lag, ettersom det har både Philippe, Coutinho og Neymar til rådighet. Det er interessant at man mener at Costa Rica og Serbia kan utgjøre en trussel mot dette laget. Verdensmestere i 2014, Tyskland, overrasket tilskuere verden rundt da de tapte mot Mexico, som resulterte i at deres lag fikk dårligere vurderinger av ekspertene. Uansett dyrker man store håp om at de resultatet blir forbedret i kampen mot Sverige og Sør-Korea.

Man har også høye forventninger av Spania, selv om lagets innhold ikke er det samme som i de årene da Spanias fotballgenier herjet over verden. Bokmakere regner med at Ramos og Iniesta har bevart sine evner å få publikumet til å miste pusten. Blant fotballheltene er også Pogba og Griezmann – det som får oss til å oppfatte Frankrike som en av favorittene.

Dessuten – for ikke å nevne den tidsløse Lionel Messi. Det er nemlig bare Verdenscup han mangler for å bli kåret til den beste fotballspilleren noensinne, mener ekspertene. De hevder også at det nettopp ble han som sikret Argentinas plass i Verdenscupen, etter at laget erfarte noen dårlige vurderinger. Deres nyinntatte beredskap på å gjøre innsats skal vi være vitner til i kampene mot Nigeria og Kroatia. Det er ikke helt åpenbart hvorfor, men Europas mestere – Portugal – ble ikke antatt for å utgjøre en stor trussel mot andre land av våre eksperter, som kan få en til å tro at de glemmer Ronaldos rolle i laget, samt med hans majestetiske 15 mål.

Ett av de landene som man ikke regner med å oppnå særlig gode resultater er nemlig Belgia. Landets beste spillere regnes for å være over den alderen da man kan takle verdens beste fotballhelter. Lave forventninger har man også hva gjelder Storbritannia og Mexico, selv om Mexicos seier mot Tyskland kan påvirke laget i positiv retning, i det den kan skape en følelse av selvsikkerhet. Ekspertene mener også at Uruguay kan klare seg ganske godt, men kanskje ikke gå av med seieren. Man synes også at Kroatia og Senegal ikke skal skjemme ut medborgerne sine og få dem til å skamme seg.